Θεματικά εργαστήρια «Μουσείου»

 

 

Οι μικροί αρχαιολόγοι

Τα παιδιά γίνονται αρχαιολόγοι και μπορούν να κάνουν «μικρές ανασκαφές» και να ανακαλύψουν ευρήματα που τους μαθαίνουν την ιστορία μιας χρονικής περιόδου της περιοχής που τους ταξιδεύει το «Μουσείο». Σκάμα, καπέλα, σκαλιστήρια και πινέλα και ξεκινάμε!

 

Εργαστήριο animation

tumblr_mv0xw5hRrq1s7xa38o1_500Για τα μεγαλύτερα παιδιά, στα εργαστήρια αυτά, μαθαίνουν γνωστούς χαρακτήρες καρτούν της κάθε περιοχής και έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν με τη βοήθεια των Παιδαγωγών του «Μουσείου», animation. Με χαρτί και χρώμα, αντικείμενα, κολάζ, κάμερα, υπολογιστή και σκηνικό, φτιάχνουν τα δικά τους βίντεο και χαρακτήρες.

 

Εργαστήρια κατασκευής κούκλας

Κάθε χώρα έχει μια δική της ιστορία για την κατασκευή κούκλας. Μέσα από χαρτί, ύφασμα και άλλα υλικά, φτιάχνουμε τις παραδοσιακές φιγούρες και παίζουμε κουκλοθέατρο μέσα από σενάρια των παιδιών.

 

Ζωγραφική με φως

Μεγαλύτερα παιδιά, χρησιμοποιούν φως και φτιάχνουν δικά τους σχήματα και ιστορίες θεατρικές. Φωτογραφίζουν τα σχήματα και αναπτύσσουν δική τους αισθητική.

 

Εργαστήρια κατασκευής στολών

Παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, γνωρίζουν παραδοσιακές φορεσιές και με τη βοήθεια των συντονιστών, ράβουν στολές και φτιάχνουν παραδοσιακά αντικείμενα.

Για πληροφορίες και κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ 2614008854 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

    Όνομα (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)

    Θέμα

    Μύνημα